ПОДКРЕПА ЗА ДОСТОЕН КАНДИТАТ- ЕДИН ОТ НАС

Предизборната кампания започна. Имам надеждата, че в тях състезателният дух, добрите идеи и свободата на избор ще бъдат стил. Да му мислят тези, които ще купуват и продават гласове, които разчитат на корпоративния вот.
Очаквам оспорвана надпревара. Новото в неяе решението на коалиция „БСП за България“ да застане зад кандидатурата за кмет на Георги Стайков. Той не е член на партията. Икономист по професия, работи дълги години в системата на НАП. От седем години е началник на служба „Приходи “ в общината. Един от нас – роден и израснал в Димитровград. В негово лице нашите съграждани ще разпознаят професионалистът, загриженият за общината гражданин .Баща на трима синове. Човек, който иска да използва знанията и опита си за подобряване качеството на живот на гражданите на общината. 
Имаме подходящите хора за участие в намеренията ни за промяна. Остава да убедим нашите привърженици и симпатизанти, нашите съграждани, че доверието им ще бъде заслужено. Остава работата – всекидневна, от врата на врата, до всеки човек. Да си пожелаем успех. И да не забравяме, че той зависи от нас. От нас зависи дали №56 ще е печелившето число!

Източник: ОБС на БСП

Снимка : Ивайло Иванов