БОНЧО ДИМИТРОВ – ДА БЪДА ЧАСТ ОТ РЕШЕНИЯТА А НЕ ЧАСТ ОТ ПРОБЛЕМИТЕ

„Да бъда част от решенията , а не част от проблемите“ – това заяви вчера кандидатът за кмент на село Радиево Бончо Димитров , по време на стартирането на кампанията на Коалиция „БСП за България“ в селото. На предизботното събрание проведено в читалище „Събуждане“ , присъстваха много съселяни, приятели , ръководството на БСП Димитровград, Какндидат Съветници и Кандидатът за Кмет на община Димитровград Георги Стайков.

В предизборната си реч кандидатът на левицата Бончо Димитров изложи подробна програма за развитието на населеното място , както и предложи предизборно споразумение с всички кандидат кметове – за състезание на идеи и виждания , не на компромати и лични нападки, за една лоялна предизборна кампания.

Кандидатите на БСП с номер 56 за община Димитровград и с. Радиево категорично подчертаха , че проблемите на жителите на бившото миньорско село са решими и посочиха начините за тяхното бързо реализиране:

  • Настояване за решение на общинският съвет за изграждане на допълнителният тръбопровод Радиево-Злато Поле, който ще реши недостигът на питейна вода в Радиево
  • Поддържане и разширяване на зелените площи
  • Засилване на услугите на социалният патронаж и грижа за възрастното население
  • разширяване на делегираните бюджети на населените места от община Димитровград.
  • Подобряване на транспорта и комуникацията на селото с град Димитровград.
  • Разширяване на дейността на НЧ “ Събуждане“
  • Едно честно и отговорно управление
  • Изграждане на обществен съвет с участие на жителите на с. Радиево , като реални участници в управлението.
  • Прилагане на трайни и последователни форми на граждански контрол.

В подкрепа на кандидат кмета и кандидат за общински съветник с номер 56 и преференция 107 Бончо Желязков Димитров се изказаха председателят на БСП и водач на листата на червената кандидат-съветническа група Койчо Николов, Народният Представител Виолета Желева, както и жители на село Радиево.

Хубави български песни с пожелание за успех изпяха талантливите деца от село Радиево , открити още от малки на сцената на НЧ “ Събуждане“ Даяна Славова и Дамяна Георгиева . Техният талант е доразвит от музикалният ръководител Боян Митев.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Източник: ОБС на БСП

Снимка: Ивайло Иванов