В ЕФИР Е СВОБОДНАТА ТЕЛЕВИЗИЯ НА БСП

Телевизията на БСП – „Българска свободна телевизия“ /БСТВ/ е в ефир от днес 24.01.2019. Началото на програмата официално бе поставено от 7:30 часа с новини и сутрешен блок „България се събужда“, с водещ журналистът Стоил Рошкев.

Следобедният блок на БСТВ ще е от 13:00 до 15:30 часа, с водещ Елена Пенчукова. Тя и нейните гости ще коментират интересни и полезни теми от всички сфери на живота. Централната емисия новини на БСТВ ще бъде в 18:30 ч. Във вечерния блок са заложени предаванията „Студио икономика“ с Нора Стоичкова и „Актуално от деня“ с водещ Велизар Енчев. В ефира на телевизията зрителите ще могат да видят и много от любимите български филми, стойностна музика и документалистика, обясняват от социалистическата партия.

От около 50 журналисти, водещи, оператори, режисьори е изграден екипът на БСТВ в първите дни на партийната телевизия. Една от последните информации около нея е, че лидерът на БСП Корнелия Нинова е отправила покана към освободената преди броени часове от БНТ водеща Валя Ахчиева да се присъедини към новата медия, пише в-к „Дума“.

Може да копирате линка и да го пуснете директно с VLC PLAYER: http://46.238.30.188:8080/hls/stream.m3u8

 

 

 

                               Източник „Известник“