Archive for септември, 2019

„Да бъда част от решенията , а не част от проблемите“ – това заяви вчера кандидатът за кмент на село Радиево Бончо Димитров , по време на стартирането на кампанията на Коалиция „БСП за България“ в селото. На предизботното събрание проведено в читалище „Събуждане“ , присъстваха много съселяни, приятели , ръководството на БСП Димитровград, Какндидат Съветници и Кандидатът за Кмет на община Димитровград Георги Стайков. Read the rest of this entry »

Уважаеми съграждани,

От днес стартира официалният профил-страница във Фейсбук на кандидатът за кмет на община Димитровград Георги Стайков. Всеки от вас , който желае да се присъедини, като част от кампанията и хареса неговата страница може да го направи на следният интернет адрес във Фейсбук.

https://www.facebook.com/georgi.staykov.staykov/

 

На 30.09.2019 в комплекс „Славяни“ oт 18 ч. Коалиция “ БСП за България“  открива предизборната кампания и представя своите кандидати за кмет на община Димитровград , общински съветници и кметове на кметства.

Предизборната кампания започна. Имам надеждата, че в тях състезателният дух, добрите идеи и свободата на избор ще бъдат стил. Да му мислят тези, които ще купуват и продават гласове, които разчитат на корпоративния вот. Read the rest of this entry »

Secured By miniOrange