ГЕОРГИ СТАЙКОВ – КМЕТЪТ Е ДОБЪР СТОПАНИН НОСИ ОТГОВОРНОСТТА ЗА ВСИЧКО И ВСИЧКИ

„Кметът е добър стопанин, носи отговорността и грижата за всичко и всички, хората ме познават преди всичко , като технократ човек, финансист“- Това заяви кандидатът за кмет на община Димитровград – Георги Стайков в откриването на кампанията на коалиция БСП за България в комплекс „Славяни“. Той ясно подчертта , че разчита на дългогодишният си опит и на своите колеги бъдещи общински съветници, както и на увереността на избирателите,че ще работи за да видим нашият град отново дом за нашите деца и нашите внуци. В предизборното си представяне , кандидат Градоначалникът на Левицата начерта следните приоритети в работата си:

  • Подпомагане на малкият и средният бизнес в общината
  • Подобряване на бизнес средата
  • Прозрачност при обществените поръчки и разпределението на бюджетните средства
  • Оптимизация на работата на общинска администрация
  • Специална програма за младите работещи и социалноосигуряващи се семейства
  • Съхраняване на българската духовност- ще осигурим финансова подкрепа за културните институции.
  • Насочване на усилията , към спортните клубове и детско-юношески школи – мотив за младите да останат тук.

На откриването на кампанията на БСП присъстваха Виолета Желвеа – народен представител от Димитровград, Никола Динков – народен представител от Свиленград , Смиляна Нитова – народен представител от Хасково , Председателят на Тракийските дружества г-н Тодор Каваков, кандидатите за общински съветници с номер 56 на Коалиция „БСП за България“, много граждани, приятели и гости . По време на срещата в комплекс “ Славяни“ беше представена и кандидат съветническата листа на столетницата, като всеки един от кандидатите изложи в своето представяне, отговора на въпроса “ Защо се кандидатирам за общински съветник?“.

Вички се обединиха единодушно , че трябва да работим  „За по-добър живот в община Димитровград , да останат младите тук“ . Пожелаха си ПОБЕДА с номер 56 в интегралната бюлетина!

Пълен запис от откриването може да чуете тук благодарение на радио „Димитровград Нюз“

Откриване 30.09.2019

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Източник: „Димитровград Нюз“ , TВ Димитровград