АПЛОДИРАХА СТАЙКОВ В ПРЕПЪЛНЕНАТА ЗАЛА НА ТЕАТЪРЪТ

Препълнена зала с викове БСП! Победа! Аплодира Георги Стайков кандидатът за кмет издигнат от коалиция БСП за България . Подкрепа му оказа цялата съветническа листа начело с председателят на партията Койчо Николов и депутатите от Хасковска област Виолета Желева , Смиляна Нитова и Никола Динков. Социалистите закриха своята предизборна кампания в ДТ “Апостол Карамитев“ и отчетоха , че като цяло водиха позитивна кампания без език на омраза и призоваха да се гласува без страх в изборният ден , защото само чрез бюлетината с номер 56 се бори купен и корпоративен вот . В своето приветствие кандидатът за кмет на БСП заяви , че е влязал в надпреварата с ясното съзнание за изборна победа и се се надява, след победата да работиме здраво , прозрачно за да се претворят нещата ,които са предвидени за града и населените места. „Основните приоритети ми са младите хора. Трябва да спрем обезлюдяването на общината, защото виждате с тази демографска криза до къде стигнахме- заяви от трибуната на Театъра кандидатът на социалистите Стайков. В тази връзка той и партията са си поставили определени цели:

-Подпомагане на малкият и средният бизнес – това е нещото, което дава развитието на обществото.

-Стягане на редиците на общинска администрация – за да може хората да се почустват наистина граждани обслужвани от компетентна администрация.

-Прозрачно управление -прозрачни процедури по обществените поръчки и разходване на бюджетните средства.

-Грижа за старите хора и за малките деца -едно общество ,което не полага грижа за тях не е общество.

-Развитие на спортната база в часта на детско-юношеските школи, за да могат децата да се развиват и да имат интерес да остават в нашето населено място.

-Подпомагане на младите семейства , работещи и социално осигурявани.

Считам ,че ще се справим с тези задачи категорично заяви кандидат-кмета на левицата и пожела Победа! на 27 ми с номер 56 .

Втори след него думата взе лидерът на местната организация на БСП Койчо Николов .Той заяви , че целият екип от съветници и партиен съвет е работил здраво, за да могат посланията на левицата да стигнат до всички хора в община Димитровград . На 27 неделя , като е казал народа, левите ще пожънат това което са посяли. „В предизборната кампания успяхме да убедим по наше мнение, поне по-голямата част от хората , че представителите на коалиция БСП за България са единствената и най-сериозна алтернатива на управлявашите от ГЕРБ, защото нашите решения , нашите виждания по проблемите, които очакват неотложно решение , са реалални и постижими в тях няма фалш те са изпълними“- заяви ясно от трибуната водачът на левицата. Той заяви още, че в центъра на предизборната кампания е стоял Човекът – грижата за Човекът,особено Хората от малките населени места ,възрастните хора младите семейства и подрастващите. Като основна болка изтъкна, че това е обезлюдяването- особено на малките населени места. По негови думи“ Много млади Хора напускат града за да търсят работа другаде ,по-висок стандарт на живот и по добра реализация за децата и себе си“. Местните леви са се постарали на всяка предизборна среща да кажат на хората да излязат и да гласуват, защото колкото повече хора стигнат до избирателните секции,толкова по-голям е шансът , корпоративният вот и купените гласове да бъдат преборени. „Партията никога няма да бъде помагач на чужди интереси за пари ,ето защо ние вярваме в себе си ,защото нашата кауза е справедлива . Убеден съм , че 27 октомври ще бъде с добра вест за нас и ще се поздравим с Успех!“-уверено заяви Николов. От гостите се изказаха и депутатите Виолета Желева , Смиляна Нитова и Никола Динков , всички те апелираха да се гласува със сърце , разум и без страх на 27 октомври и пожелаха Победа! с номер 56 в бюлетината на Димитровградският отбор на социалистите.

Победа за по-добър живот в нашата община Димитровград .

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Снимки: „ОБС на БСП“ , в-к „Известник“

Източник: „ΝewsDG.eu“